Prijzen

Zwangerschap fotoshoot

Kosten: € 100
Foto’s: 15 bewerkte foto’s
Duur: 45 minuten

“Er groeit een prachtig nieuw mensje in jouw buik, dat wil je toch vastleggen?’’

Hoe gaat het in zijn werk?
Stuur me een mailtje om een zwangerschapshoot te boeken. Beschrijf in je mail zo goed mogelijk wat voor jou de perfecte foto is. Hoe wil je op de foto? Met hoeveel weken? Waar wil je de foto maken? Enzovoort. Soms helpt het om alvast voorbeelden op internet te zoeken. Dat kan helpen om de perfecte foto te maken.
Na ontvangst, stuur ik je zo snel mogelijk een mailtje terug of ik bel je even om een afspraak te maken.

New Born fotoshoot

Kosten: € 130
Foto’s: 15 bewerkte foto’s
Duur: 45-60 minuten

“Uniek, klein, lief, heel bijzonder, jullie wonder.’’

Hoe gaat het in zijn werk?
Stuur me een mailtje om een New Born fotoshoot te boeken. Beschrijf in je mail zo goed mogelijk hoe je je pasgeboren baby’tje wil laten fotograferen. Wat voor jou de perfecte foto is, is heel persoonlijk. Jij kent je baby immers het beste! Soms helpt het om alvast voorbeelden op internet te zoeken.
Een paar tips:
— Een baby kan een fotoshoot best spannend vinden. Het kan soms helpen om een fotoshoot in te plannen bijvoorbeeld net na het voeden.
— Kies een ruimte waar de baby zich op zijn gemak voelt en waar het licht mooi naar binnenvalt. Bijvoorbeeld de ouderslaapkamer met een groot raam.
— Licht beddengoed/dekentje of kleding laat de baby extra mooi uitkomen (dit geldt trouwens ook voor jezelf).
Na ontvangst, stuur ik je zo snel mogelijk een mailtje terug of ik bel je even om een afspraak te maken.

Portret fotoshoot

Kosten: € 70 p.p.
Foto’s: 5 bewerkte foto’s
Duur: 30 minuten

“Mooiste mensen zijn diegene die zelf niet beseffen hoe mooi ze zijn.’’

Hoe gaat het in zijn werk?
Stuur me een mailtje om een portret fotoshoot te boeken. Beschrijf in je mail hoe je jezelf (of iemand anders) wil laten fotograferen. Ik mail of bel je dan zo snel mogelijk terug zodat we de details kunnen doorspreken. We maken dan ook direct een afspraak.

Bruids fotografie

Kosten: Afhankelijk van jullie wensen. We bespreken de kosten daarom graag persoonlijk door.
Foto’s: Afhankelijk van jullie wensen.
Duur: Hele dag of een aantal uren.

“Het is jullie verhaal, en wij maken de beelden!’’

Hoe gaat het in zijn werk?
Samen met mijn fotovriend Bas (eigenaar van boxedbybasdoosje ) verzorgen wij de mooiste en persoonlijkste bruidsfotografie. Vanuit onze gedeelde passie voor fotografie, zijn we als team goed op elkaar ingespeeld. We vullen elkaar echt goed aan.
En samenwerken heeft ook zo z’n voordelen. Samen zien we meer en we kunnen ons opsplitsen om de mooiste (soms intieme) momenten vast te leggen. En bovendien: we zorgen dat we niet opvallen.
Stuur me een mailtje zodat we samen jullie wensen kunnen bespreken.

Foto voor een uitnodiging

Kosten: € 75
Foto’s: 5 bewerkte foto’s
Duur: 45 minuten

“Hiep hiep hoera, het is ook elk jaar hetzelfde liedje’’

Hoe gaat het in zijn werk?
Is je kind bijna jarig, en wil je de uitnodigingen versturen? Daar hoort natuurlijk een vette foto bij! Of misschien ben je zelf wel jarig en wil je je gasten alvast een voorproefje geven. Laten we samen brainstormen over de mooiste foto voor op je uitnodiging. Laat je inspireren door mijn foto’s van mijn kinderen. Ik denk graag mee! Stuur me een mailtje, en je hoort snel van mij!

* Wil je ook met Shetlander Luna op de foto, dan geldt er een meer prijs van €20,-. Dit is een bijdrage voor de eigenaar van Luna.

Foto Gender reveal

Kosten: € 90
Foto’s: 5 bewerkte foto’s
Duur: 20 minuten

Wordt het een HIJ of een ZIJ?”

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je op een originele manier laten weten wat jullie krijgen? Een Gender reveal foto laten maken met een roze of blauwe rookbom. Of weten jullie het zelf nog niet en willen jullie je door mij laten verrassen, alles is mogelijk. Laat het me weten, ik denk graag mee en als cadeau krijg je de rookbom van mij cadeau.

Familie shoot

Kosten: €155 (3 tot 5 personen) (meer mensen in overleg)
Foto’s: 20 bewerkte foto’s
Duur: 60 minuten

“Tastbare herinneringen: dat wil ik aan jullie geven”.

We maken vaak genoeg even een foto met onze telefoon, maar vaak sta jij er dan zelf niet op. De selfies zijn leuk, maar niet altijd waardig genoeg om uit te vergroten. Maar gelukkig ben ik er om je te helpen. Ik maak het liefst foto’s buiten in de natuur, ongedwongen en spontaan. We gaan naar een locatie van jullie keuze en maken er een gezellig uitje van met een mooie fotoherinnering voor later. Wil je dit ook, stuur me een mailtje en je hoort snel van mij!